De voordelen van een aankoopmakelaar

Het is bijna met niets te vergelijken. Het geluksgevoel dat door je heen stroomt op het moment dat je voor het eerst de sleutels in het slot van jouw droomhuis steekt en naar binnen stapt. Maar voordat het zover is, moet je dat droomhuis eerst zien te vinden. Een aankoopmakelaar helpt je daarbij. We vertellen je er alles over in dit blog.

1. Begeleiding

Wanneer je op zoek bent naar een huis, kan dat een spannende en soms zelfs overweldigende ervaring zijn. Natuurlijk kun je zelf grasduinen op Funda en de onderhandelingen voeren. Maar je moet met ontzettend veel dingen rekening houden. Locatie, prijs, voorzieningen: waar moet je in hemelsnaam beginnen? Het kan moeilijk zijn om het grote plaatje in zicht te houden. Wij, Wiebe, Anne en Ewa van Zicht Makelaars, kunnen je tijdens dit proces begeleiden, van A tot Z. Beschouw ons als je persoonlijke gids en adviseur. We begeleiden je stap voor stap, leggen complexe juridische documenten uit en zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de rechten en verplichtingen die bij de aankoop van een huis komen kijken. Samen vinden we een huis dat past bij jouw wensen en budget.

2. Kennis

Als aankoopmakelaar hebben wij veel kennis van de lokale woningmarkt. Zo weten we als eerste welke huizen op de markt komen. Bovendien werken wij met een speciaal zoekprogramma dat je veel inZICHT geeft in de huizenmarkt: Copaan. Denk aan Funda, maar dan nóg specifieker. Geef je eigen voorkeuren op en het programma stuurt je wekelijks de beste opties op (en geeft daarbij door aan welke voorwaarden de aangeboden huizen voldoen). Ook kunnen wij als makelaar ons beste advies doorsturen. En zie je iets wat je aanspreekt? Dan geef je die huizen een like of een hartje. Op die manier kom je op het spoor van jouw volgende woning.

3. Beoordeling

Denk je jouw droomwoning te hebben gevonden? Dan helpen wij als aankoopmakelaar bij het beoordelen van de staat van het huis welke je bezichtigt. We kijken verder dan de oppervlakte en kunnen de ware waarde en potentie van een woning inschatten. Wij zien alles! Zo wijzen we eventuele gebreken aan die je zelf misschien niet had opgemerkt. Wel zo handig, want dan weet je waar je rekening mee kunt houden wanneer je eventueel een bod wil doen. Natuurlijk adviseren we je ook over de vraagprijs én we onderhandelen over de uiteindelijke prijs van het huis. Met ons aan je zijde sta je stevig in je schoenen.

4. Persoonlijk betrokken

Of je nu een ervaren huizenkoper bent of voor het eerst de vastgoedmarkt betreedt, een huismakelaar is van onschatbare waarde bij het realiseren van je droomhuis. Wij staan aan jouw zijde tijdens het gehele aankoopproces en vinden het belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn. Het kopen van een huis is immers niet alleen een financiële transactie, maar een emotionele en levensveranderende gebeurtenis. Daarom denken we graag met je mee als dé makelaar in Alkmaar. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen als aankoopmakelaar? Neem gerust contact op!

Zicht Makelaars - Logo Symbol White

Contact

Geestersingel 68
1815 BB Alkmaar

072 - 711 27 40
[email protected]

Social

fundawonen-logo
NVM Makelaar - Zicht Makelaars Alkmaar
nwwi_logo_rgb
move_nl_logo_rgb
Move.nl login
×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat we niet altijd direct kunnen reageren.

×