Verkoopmakelaar Alkmaar

verkoopmakelaar

Je gaat je huis verkopen: een grote stap in je leven. Hier komt een hoop bij kijken. Je wilt je huis op de beste manier presenteren en er een zo hoog mogelijk bedrag voor krijgen. Misschien ben je tegelijkertijd wel op zoek naar een nieuwe woning. Makkelijk is het niet. Zicht Makelaars helpt je graag bij de verkoop van je woning van voorbereiding tot sleuteloverdracht. Eerst je huis laten taxeren? Neem dan hier eens een kijkje!

Volledige ontzorging bij de verkoop van je woning

Krijg overzicht op de verkoop van je woning door je te laten ondersteunen door een verkoopmakelaar van Zicht Makelaars. Wij regelen alles: we plannen bezichtigingen in met potentiële kopers, zorgen voor het bord in je tuin en regelen de onderhandelingen. Zo komen we samen tot de best mogelijke uitkomst. Jij kent je huis, wij kennen de markt.

Jouw huis optimaal presenteren

Wij helpen je om jouw woning goed en breed onder de aandacht te brengen. Een belangrijk onderdeel hiervan is hoe je woning gepresenteerd wordt. Met een nette aankleding en goede foto’s zorg je ervoor dat de woning aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers. De persoonlijke styliste van Zicht Makelaars helpt je daarom om je woning op de beste manier te presenteren.

Overzichtelijke verkoop door een verkoopmakelaar met Zicht Makelaars

Er zijn verschillende opties om je huis op de markt aan te bieden en om de juiste koper te vinden. De verkoopmakelaars van Zicht nemen je opties graag met je door. Gaat je voorkeur uit naar een open huis, of heb je liever een-op-een bezichtigingen? Misschien heb je voorwaarden of specifieke wensen voor de verkoop waar we rekening mee moeten houden. Dat is allemaal mogelijk.

Zodra de reacties binnen zijn gestroomd, bespreken we samen aan wie je de sleutels gaat overhandigen en wie dus de gelukkige koper van jouw huis mag worden. Neem contact op voor hulp van een verkoopmakelaar bij de verkoop van jouw huis!

Zicht Makelaars - Logo Symbol White

Contact

Geestersingel 68
1815 BB Alkmaar

072 - 711 27 40
[email protected]

Social

fundawonen-logo
NVM Makelaar - Zicht Makelaars Alkmaar
nwwi_logo_rgb
move_nl_logo_rgb
Move.nl login
×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat we niet altijd direct kunnen reageren.

×