Taxateur Alkmaar

Taxateur Alkmaar

Wil jij je woning laten taxeren en daarmee overzicht krijgen in je financiën? Tegen een scherp tarief doet Zicht Makelaars dit graag voor je.

Hoe wordt de waarde bepaald?

Een taxatie is afhankelijk van verschillende factoren. Zo maakt het uit in welke staat het huis opgeleverd wordt, in welke gemeente het huis staat, of er voorzieningen in de buurt zijn, wat de oppervlakte is, of je een tuin of balkon hebt…

Handig dus, als je een taxateur hebt die hier kennis van heeft en de waarde van een woning voor je kan bepalen. Ben je op zoek naar een taxateur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wist je dat eigenaar Wiebe zichzelf meester taxateur mag noemen?

Een taxatie gebruik je bijvoorbeeld voor:

De aanvraag van een hypotheek

Wanneer je een huis wilt kopen, zal de hypotheekverstrekker je om een taxatie vragen, om te kijken of je in aanmerking komt voor een hypotheek. Een taxatie wordt vaak verplicht gesteld: de hypotheekverstrekker wil weten wat de woning waard is om de hoogte van je hypotheek te kunnen bepalen.

Woning aankopen of eigen woning verkopen

Een taxatie kan je net die drempel over helpen wanneer je niet zeker weet of een woning de moeite (en het geld!) waard is om te (ver)kopen. Met een taxatie weet je wat je huis op kan gaan leveren. Zeker als je twijfelt of meer duidelijkheid wilt creëren voor jezelf, kan een taxatie een goed hulpmiddel zijn.

Een verbouwing

Een taxatie is nodig voor het meefinancieren van de kosten van de verbouwing. Ook kan een taxateur bepalen wat de woningwaarde na de verbouwing zal zijn. Op basis hiervan kan je bank bepalen of je de verbouwing kunt financieren met de hypotheek en kun jij bepalen of je de verbouwing door wil zetten.

Zicht Makelaars - Logo Symbol White

Contact

Geestersingel 68
1815 BB Alkmaar

072 - 711 27 40
[email protected]

Social

fundawonen-logo
NVM Makelaar - Zicht Makelaars Alkmaar
nwwi_logo_rgb
move_nl_logo_rgb
Move.nl login
×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat we niet altijd direct kunnen reageren.

×