Makelaar Purmerend helpt je!

makelaar purmerend

Een nieuwe start op een andere plek! Denk je erover om te gaan verhuizen? Dan heb je niet alleen te maken met de zoektocht naar een nieuwe woning, maar moet je er ook voor zorgen dat je huidige woning verkocht wordt. Wij van Zicht Makelaars zijn jouw makelaar in Purmerend!

Verschillende redenen

Er zijn verschillende redenen waarom iemand wil verhuizen. De huidige woning kan te klein geworden zijn, bijvoorbeeld door samenwonen en/of kinderen. Of iemand wil gewoon meer ruimte voor zichzelf en de eigen spullen. Het kan ook zijn dat het huis juist te groot is geworden, bijvoorbeeld als de kinderen het huis uit zijn en er meer kamers zijn dan nodig. Verder kan de beëindiging van een relatie aanleiding zijn om op zoek te gaan naar een andere woning.

Locatie

Ook de plek waar het huis staat kan aanleiding zijn om te verhuizen. Iemand wil dan bijvoorbeeld wonen in een landelijke omgeving met een ruime tuin in plaats van in een drukke wijk, of juist andersom. Of het huidige huis is bijvoorbeeld niet geschikt voor aanpassingen, zoals voor iemand met een handicap. Zoveel mensen, zoveel wensen dus.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan

Wat voor jou ook de reden ook is om te willen verhuizen, je hebt een andere woning nodig én je moet je huidige woning zien te verkopen. Dat kan gemakkelijker gezegd dan gedaan zijn, want hoe vind je een woning die zoveel mogelijk aansluit bij datgene waar je naar op zoek bent? En hoe zorg je ervoor dat je huidige woning voor een zo hoog mogelijk bedrag verkocht wordt?

De juiste kennis

Je zou een deel van deze noodzakelijke bezigheden zelf kunnen uitvoeren. Maar het gaat hier wel om belangrijke zaken die je niet heel vaak doet. Grote kans dat het je ontbreekt aan de juiste kennis van zaken om deze aspecten goed aan te pakken. Gelukkig hoef je dit ook niet allemaal alleen te doen. Voor het aankopen of verkopen van je woning kun je hulp krijgen van een specialist op dit gebied, namelijk een makelaar!

Makelaar Purmerend

Wij zijn een makelaarskantoor in Alkmaar, en tot ons werkgebied behoort ook onder andere Purmerend. Als makelaar in Purmerend hebben we oprechte aandacht voor jou en jouw woonwensen. Met onze persoonlijke benadering helpen we je met huizen zoeken of het verkopen van je huidige woning. Omdat we een klein team hebben, zijn de lijnen bij ons kort. Zo leer jij ons snel kennen en leren wij jou snel kennen!

Aankoopmakelaar Purmerend

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Purmerend, of in de omgeving van Purmerend? En weet je niet welke huizen op de markt zijn die geschikt zouden kunnen zijn voor jou en jouw woonwensen? Dan helpen wij je als makelaars in Purmerend! We hebben een eigen en uniek zoeksysteem voor woningen. Daarom zijn we op ieder moment uitstekend op de hoogte van de woningen die op de markt komen.

Verkoopmakelaar Purmerend

Wil je je huidige woning verkopen? Ook in dat geval staan we voor je klaar! Als makelaar in Purmerend zorgen we ervoor dat je huidige woning optimaal gepresenteerd wordt. Hieronder valt onder andere het visueel aantrekkelijk maken van het huis, zodat de potentiële koper een positieve indruk krijgt van de woning. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat het huis goed in beeld gebracht wordt door middel van professionele fotografie.

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd in onze diensten als makelaar in Purmerend bij de aankoop of verkoop van een huis? Neem dan contact met ons op. We horen graag je wensen aan en gaan voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat je later kunt genieten van je nieuwe huis!

Zicht Makelaars - Logo Symbol White

Contact

Geestersingel 68
1815 BB Alkmaar

072 - 711 27 40
[email protected]

Social

fundawonen-logo
NVM Makelaar - Zicht Makelaars Alkmaar
nwwi_logo_rgb
move_nl_logo_rgb
Move.nl login
×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat we niet altijd direct kunnen reageren.

×