Over ons

Wie zijn wij?

Wat Zicht uniek maakt, is onze frisse blik op de huizenmarkt. Enthousiast en passievol. Nadat wij, Wiebe en Anne, een gat in de markt zagen voor persoonlijke, een-op-een makelaardij, startten we in 2022 met Zicht Makelaars. Échte aandacht voor jou. Geen nummer, maar hulp van voordeur tot voordeur. We zeggen waar het op staat. Op die manier dragen we ons steentje bij aan eerlijke en goede makelaardij.

Wiebe van den Berg

Wiebe van den Berg

Wiebe is de duizendpoot van Zicht Makelaars. Van makelaardij en taxatie tot het aansturen van het bedrijf. Door zijn uitgebreide kennis en ervaring en zijn vriendelijke, gemakkelijke uitstraling staat Wiebe zo vast als een huis. Pas tevreden is hij als hij iemand positief heeft kunnen verrassen met de aan- of verkoop van een woning.

Het leukste aan zijn werk? ‘De afwisseling en de omgang met mensen. Niet de hele dag binnen achter een scherm zitten, maar lekker op pad gaan.’ Wanneer Wiebe niet van huis naar huis rent, legt hij het liefst marathons af. Zijn droom is om alle grote zes te mogen voltooien.


Anne Baars

Waar hulp nodig is, daar is Anne. Bij toeval rolde Anne de makelaardij in. Toen zij deze functie aangeboden kreeg, nam ze de baan met beide handen aan. Nu, 20 jaar later, voelt ze nog steeds hetzelfde enthousiasme als toen ze begon. Precies dat enthousiasme maakt haar zo goed in haar vak. 

Inmiddels is Anne assistent-makelaar en voelt zich enorm betrokken bij opdrachtgevers. ‘De lijnen zijn heel kort, ik sta eigenlijk altijd voor ze klaar. Mensen mogen mij altijd bellen of binnen komen lopen. Het is natuurlijk hartstikke leuk wanneer mensen dan zo blij zijn, dat ze het met je willen vieren en bijvoorbeeld een gebakje komen eten.’ In haar vrije tijd gaat ze graag hardlopen of wandelen in het bos en geniet ze na afloop van een stevig wandeling graag van een goed glas wijn. 

Anne Kruijer

Ewa Snoek

Ewa Snoek

Het nieuwste lid van Zicht Makelaars, dat is Ewa. Zij houdt zich bezig met aan- en verkoop, maar heeft ook de opleiding tot taxateur afgerond. Zicht Makelaars breidt zich uit naar de regio Purmerend en daar zal zij voornamelijk werkzaam zijn.

Het leukste aan het werk als taxateur is volgens Ewa de veelzijdigheid. ‘Ik kom bij veel mensen thuis, zie allerlei verschillende woningen en ontmoet nieuwe mensen. Achter elke deur schuilt een ander verhaal.’ De kennis van het taxatievak vindt Ewa een verrijking, ook in combinatie met aan- en verkoop. In haar vrije tijd gaat ze er graag op uit, lekker het bos in of uiteten met een goed glas wijn.

Zicht Makelaars - Logo Symbol White

Contact

Geestersingel 68
1815 BB Alkmaar

072 - 711 27 40
[email protected]

Social

fundawonen-logo
NVM Makelaar - Zicht Makelaars Alkmaar
nwwi_logo_rgb
move_nl_logo_rgb
Move.nl login
×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat we niet altijd direct kunnen reageren.

×