De beste makelaars in Alkmaar

makelaars in alkmaar

Je bent op zoek naar een nieuwe koopwoning. Of je wilt je huidige woning verkopen. Misschien zijn beide op jou van toepassing. Hoe dan ook: je hebt dan een makelaar nodig. Maar er zijn allerlei makelaars in Alkmaar en omgeving. Hoe vind je de makelaar die bij jou of jullie past?

Huis kopen

Het kopen van een huis is meestal een spannende aangelegenheid. Je wilt de vertrouwdheid van je huidige woning verlaten en verhuizen naar een andere plek. Bovendien gaat het om een grote uitgave, en je krijgt te maken met allerlei regels. Dan heb je een makelaar nodig die die regels kent, maar die ook jouw wensen kent en met je meedenkt.

Woningaanbod

Wij hebben een uniek zoeksysteem, waardoor we eerder afweten van huizen die op de markt komen voordat ze op Funda komen te staan. Die huizen vergelijken we met jouw wensen, zodat we je snel op de hoogte kunnen brengen. Als er woningen tussen zitten waar je belangstelling voor hebt, kunnen we een bezichtiging regelen. Dan zie je of een bepaalde woning echt aan jouw wensen voldoet.

Huis verkopen

Wil je je huidige huis verkopen? Dan doen wij ons best om je huis zodanig aantrekkelijk te presenteren bij woningzoekenden, dat het opvalt in het aanbod. Ook zetten wij ons ervoor in dat je een zo hoog mogelijk bedrag krijgt voor je huidige woning. We begeleiden je bij het hele proces van woningverkoop, van de eerste voorbereidingen tot de uiteindelijke overdracht van de sleutel aan de nieuwe eigenaren.

Tip 1

In je huidige woning heb je natuurlijk te maken met de inrichting die je zelf zorgvuldig hebt gekozen. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, maar op het moment dat je die woning wilt verkopen, zou je je eigenlijk moeten richten op degene die de foto’s gaat bekijken. Die moet zichzelf als het ware al zien zitten in het huis, en daarvoor is het van belang dat de inrichting neutraal is. Daarmee vergroot je de kans dat de woning sneller verkocht wordt.

Tip 2

Als je je woning wilt verkopen, is het ook belangrijk om je tuin er goed te laten uitzien. Veel potentiële kopers zijn specifiek op zoek naar een huis met een tuin, en dan werkt het in jouw voordeel wanneer die tuin goed onderhouden is. Heb je geen tuin maar een balkon, zorg er ook dan voor dat die er goed uitziet.

Taxatie

Ook het taxeren van je woning kun je aan ons als makelaars in Alkmaar overlaten. Zo’n taxatie is belangrijk, en voor een juiste inschatting van de waarde van een woning moeten allerlei aspecten worden meegenomen. Hoe groot is de woning? Verkeert de woning in een goede staat? Hoort er een tuin of een balkon bij de woning? In welke wijk of buurt bevindt de woning zich? Al deze aspecten beïnvloeden de uiteindelijke waarde. Een taxatie is ook nodig bij het aanvragen van een hypotheek voor een nieuwe woning, en voor het meefinancieren van een verbouwing.

Makelaars in Alkmaar

Doordat we een klein team zijn, heb je bij ons niet te maken met steeds weer verschillende gezichten. Dat is gunstig voor jou, want bij ons ben je geen nummer. We hebben échte aandacht voor jou; voor jouw situatie en jouw wensen. Dat maakt ons, als makelaars in Alkmaar, tot jouw partner in woningzaken.

Woningaanbod op site en socials

Wanneer je geïnteresseerd bent in een woning in Alkmaar of omgeving, zoals Heerhugowaard, Heiloo, Bergen, Zwaagdijk-West, Sint Pancras, Broek op Langedijk, Stompetoren of Grootschermer, kun je kijken op onze website voor een actueel overzicht van te koop staande woningen. Je kunt ook kijken op onze Facebook- en Instagrampagina.

Zicht Makelaars - Logo Symbol White

Contact

Geestersingel 68
1815 BB Alkmaar

072 - 711 27 40
[email protected]

Social

fundawonen-logo
NVM Makelaar - Zicht Makelaars Alkmaar
nwwi_logo_rgb
move_nl_logo_rgb
Move.nl login
×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat we niet altijd direct kunnen reageren.

×