Hoe een makelaar de waarde van je huis vergroot

Het is zover: je gaat je huis verkopen. Kun je zelf wel, toch? In de huidige huizenmarkt lijkt het heel makkelijk om van je woning af te komen. Maar weet je ook de beste manier om je huis te verkopen? Hoe je het maximale uit je woning kunt halen? Het lijkt makkelijk (en goedkoop) om niet met een makelaar in zee te gaan, maar dit kan wel eens tegenvallen. Veel mensen weten niet welke aspecten er allemaal bij de verkoop komen kijken. Hoe helpt een makelaar je bij de verkoop van jouw woning?

Tijdbesparend

Jij kent elke hoek van je huis. Je weet welke plank kraakt, welke kraan drupt, waar het het lekkerst is om te zitten als de zon ’s ochtends schijnt. Je kent je huis door en door, dus het lijkt logisch om je huis ook zelf te verkopen. Vaak ervaren mensen niet hoeveel werk het eigenlijk is, tot ze er middenin zitten. Door bijvoorbeeld zaken zoals de voorbereiding van de verkoop, onderhandelingen en bezichtigingen uit te besteden, bespaar je jezelf een hoop tijd.

Geld (be)sparen

Een makelaar heeft direct overzicht in alle stappen van de verkoop van je huis. Hij weet wat er moet gebeuren, waar de focus ligt, wat er op de planning staat en hoe jouw huis het beste verkocht kan worden. Een stylist(e) helpt je jouw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Doordat een makelaar je woning zo breed mogelijk aan kan bieden, zul je zien dat deze je uiteindelijk meer geld oplevert. We kunnen bij Zicht Makelaars goed inspelen op potentiële kopers en maken van jouw huis, hun droomhuis.

Op de beste manier gepresenteerd

Hoe bieden we jouw huis optimaal op de markt aan? Daar hebben we heel veel methoden voor! Zo zorgen we voor een goede plaatsing op Funda. We maken professionele foto’s en zorgen ervoor dat je huis door een persoonlijke styliste gestyled wordt. Een goede presentatie van de woning trekt immers meer potentiële kopers aan.

Een extra stap

Wanneer je voor Zicht Makelaars, makelaar in alkmaar, kiest, kies je voor vakkennis, heldere communicatie en een straight to the point-aanpak. Door je huis goed aan te kleden, bezichtigingen te begeleiden en het contact met potentiële kopers te onderhouden verkopen we jouw huis snel en goed, tegen een optimale prijs. Zo nemen we een hoop zorgen van jouw schouders. Geïnteresseerd in een makelaar in Noord-Holland? Maak een afspraak!

Zicht Makelaars - Logo Symbol White

Contact

Geestersingel 68
1815 BB Alkmaar

072 - 711 27 40
[email protected]

Social

fundawonen-logo
NVM Makelaar - Zicht Makelaars Alkmaar
nwwi_logo_rgb
move_nl_logo_rgb
Move.nl login
×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat we niet altijd direct kunnen reageren.

×