Een vlotte verkoop van je huis: zo doen we dat

Je hebt een mooi nieuw huis gevonden en kunt niet wachten om de dozen uit te pakken en te settelen. Een nieuwe start, een nieuw avontuur. Maar dat betekent ook dat je je oude huis moet verkopen. Daar komt veel bij kijken, de verkoop van je huis. Waar moet je allemaal op letten tijdens het proces? En hoe presenteer je je huis op de beste manier? Wij kunnen je daarbij helpen.

De specialist

Laten we vooropstellen: het verkopen van een huis is geen simpele taak. Het gaat verder dan simpelweg foto’s maken en deze op Funda plaatsen. De verkoop van een huis vereist een doordacht plan en een strategische aanpak. Voor sommige zaken is het nu eenmaal beter om een specialist in de arm te nemen. Je laat je kleding tenslotte ook vermaken door een naaister, je sieraden laat je repareren door een juwelier. Je wilt iemand die verstand heeft van het vak en verschillende middelen, kennis en connecties heeft om mooie resultaten te bereiken. Dat is precies wat wij bij Zicht Makelaars in huis hebben.

De doelgroep targeten

Een succesvolle verkoopmakelaar begint met het vaststellen van de doelgroep voor de woning. Wie zijn potentiële kopers? En, nog belangrijker, hoe kun je hen het beste bereiken? Een makelaar kan verschillende tools gebruiken om jouw woning onder de aandacht te brengen van de juiste mensen. Wij weten welke kanalen het meest effectief zijn en hoe we onze verkoopstrategie hierop kunnen aanpassen.

Verkoopstyling

Onmisbaar in het verkoopproces is de presentatie van de woning. Je wilt natuurlijk het beste uit je woning halen, om deze zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren op de foto’s en tijdens bezichtigingen. Er zijn een aantal dingen die je hiervoor zelf kunt doen:

  • haal persoonlijke spullen weg
  • zorg voor een opgeruimde en schone woning
  • voer eventuele kleine reparaties uit

Een goed verzorgde woning creëert een positieve eerste indruk en vergroot de kans op een succesvolle verkoop. Onze persoonlijke styliste van Zicht Makelaars geeft je inZICHT in hoe je dit het beste kunt doen. Met haar scherpe zicht op details kan ze met (soms kleine) aanpassingen kan de styliste de woning optimaal inrichten, zodat deze op de foto’s goed uit de verf komt. Bovendien hebben we bij Zicht Makelaars een getalenteerde schrijver die voor pakkende, begeleidende teksten zorgt.

Overzicht

Dit alles vereist een goede samenwerking tussen de makelaar en de verkoper. Bij Zicht Makelaars als dé makelaar in Alkmaar houden wij van overZICHT. Doordat we uit een klein team bestaan, zijn onze lijntjes kort en kunnen we snel schakelen wanneer het nodig is. We begeleiden je tijdens het hele proces en denken graag met je mee, zodat jij met een gerust hart de sleutels kunt overhandigen aan de volgende eigenaar. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Zicht Makelaars - Logo Symbol White

Contact

Geestersingel 68
1815 BB Alkmaar

072 - 711 27 40
[email protected]

Social

fundawonen-logo
NVM Makelaar - Zicht Makelaars Alkmaar
nwwi_logo_rgb
move_nl_logo_rgb
Move.nl login
×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

We proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat we niet altijd direct kunnen reageren.

×